deGENERATIA hi5.com

IN VIATA MEA nu am vazut o densitate mai mare de penibili pe centimetru patrat de pixeli, decat cea de pe hi5. Mi se pare ca intr-un mod straniu si inca greu de explicat pentru mine, s-a format acolo o adunatura dubioasa de adolescenti in calduri si starlete care lucreaza mana in… mana cu pestii lor, completati fiind de onanisti dedicati trup si suflet… dar mai mult trup.

Ma refer aici la cei cu conturi active pe hi5, cei care au cate 200 si mai mult chiar… de prieteni si 100 de comentarii la fiecare poza, cel mai inteligent dintre ele fiind: “ce buna esti! te astept si la mine cu un comment. pup!” Cred ca oricare alt site si-ar fi propus sa creeze o comunitate de looseri ar fi dat gres. Nu si hi5!

Mai nou hi5 a devenit chiar si un mijloc de investigatie mai ales pentru baietii (cu precadere pentru cei mai tristi) si anume cand au o adresa de mail a unei tipe, sa dea un search pe hi5 by By Name/Email si ca sa-i cunoasca eventualul potential. Bun asa! Bravooo baieti!!!!

Studiind fenomenul asta cu comunitatile online, am ramas uluit acum 2 zile cand am verificat statisticile constatand ca generatia Messenger este in schimbare si in scurt timp o sa devina Generatia hi5. Uite ce poate cauta un copil tampit pe Google :

hi5 3 3,57%
   
hi5.com 2 2,38%
   
dia.hi5.com 1 1,19%
   
hi5 daiana 1 1,19%
   
hi5 views modify 1 1,19%
   
hi5 walpapers 1 1,19%
   
hi5 cu vedete romanesti 1 1,19%
   
dia hi5 1 1,19%
   
hi5 comm 1 1,19%
   
adrese hi5 romani 1 1,19%
   
solot lucian hi5 1 1,19%
   
hi5 oana roman 1 1,19%
   

si nu e gata lista … dar m-am plictisit ! RETARDATILOR!!!

Alte cuvinte cheie interesante :

Poze Cu Femei Goale <- continua sa cauti !

Femei Goale Monica Gabor <- se vede ca insisti

farse de 1 aprilie <- te pregatesti pentru la anu’ ?

simona nebuna <- o gasesti la 9

ravase de dragoste despre mare <- haha !

mediafox <- mediafax ! nu ?

E adevarat si faptul k nu se pot incadra absolut toti cei care au cont pe hi5. Mai exista si segmentul acelora care isi fac cont pur si simplu ca e la moda si daca prietenii lor au, ei de ce sa nu aiba, nu da bine, nu de alta. Deci trebuie sa fii cool! Bravooooo! Keep Going! Si mai e si segmentul acelora care au cont din frustrare si ce cauta mereu confirmare despre viata lor, fizicul lor si personalitatea lor.

1. Despre viata lor? Pai da… tin mereu la curent prietenii cu poze de la noile evenimente la care au fost, participat, sarbatorit si la care ei nu au fost in dorinta de a te afirma, de a impune prestanta si respect celorlalti, pentru ca altfel nu poti. Off, in caz ca nu ai aflat, iti spun eu acum: esti irecuperabil/a!

2. Despre fizicul lor? Pai da… unora le mor laudatorii si cum nu au alte preocupatii mai importante in viata asta pentru ca efectiv prostia nu poate fi comensurabila cel putin de la o vreme incoa’. Off, in caz ca nu ai aflat, iti spun eu acum: esti penibil/a!

3. Personalitatea lor? Pai tinere, nu ai de facut altceva decat sa-ti completezi extravagant si impresionat profilul, inincele mai mici detalii. Off, in caz ca nu ai aflat, iti spun eu acum: esti dramatic/a!

Insa oricum aceste segmente sunt mai rare, cele care abunda ramanand prostitutia de pe hi5, intr-adevar ornamentata cu un skin, o piesa dragutza si cu garnitura de prostie cata vrei.

Ok! I don`t give a shit!

Dedic aceste randuri, chiar tie, Mike Thomas!

Anunțuri

2 Responses to deGENERATIA hi5.com

  1. bodgan spune:

    f tare cristi…uitasem d blogu tau…:-j..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: