Eu, tu, impreuna, niciodata… !

eu

Am indraznit, nu demult, sa ridic ochii mai sus decit imi era permis si, la inaltimea aceea, te-am zarit pe tine. Matura si distanta, impasibila si “rece”, iti intersectai deseori drumul cu al meu fara, insa, sa te opresti. Intr-o zi mi-am spus “Cum ar fi daca…” si am inceput sa te privesc mai atent. Am observat astfel ca maturitatea ta masca o copilarie intirziata, iar raceala ta se datora lipsei de incredere in cei din jur. Am zimbit in sinea mea si am inteles ca, chiar si acolo “sus”, oamenii tot oameni ramin!

tu

Ai privit in jos si m-ai vazut pe mine. Contradictoriu si sincer, mi-ai surprins privirea exact atunci cind ochii mei incercau, curiosi, sa patrunda in sufletul tau. Si, in clipa aceea, ti-ai zis, cred, “Posibil, probabil” si atentia ta a inceput sa se indrepte din ce in ce mai des asupra mea. Te-am vazut zimbind, poate amuzat de idee, dar si incitat in acelasi timp, si de aici a pornit totul!

impreuna

Eram asemeni Vintului care, in calea sa, intilneste Apa! Insa apa a inghetat fara, insa, sa ne gindim prea mult la “efecte”. Eu eram ca un uragan… Simteam ca am atita forta incit nu mi-ar fi stat nimic in cale, indiferent ce mi-as fi propus. Si asta doar pentru ca tu sa te transformi dintr-o apa statatoare intr-o apa curgatoare ce m-a inundat pana m-am inecat, inainte de a ingheta. Astept cu nerabdare primavara sa ma dezghet pentru a-mi lua zborul intr-o alta lume, plina de foc, de aer…

niciodata

Nu mi-am imaginat ca oamenii se pot speria si de lucrurile frumoase, sincere. Cum altfel sa-mi explic “tacerea” de acum? Si asa il ajutam pe El, Regizorul sa creeze o piesa de teatru a vietii perfecta!

Adio A__i

Adaptat de la Joy

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: