Locuintele ANL, o iluzie! Pardon, o MAFIE!

A existat in ultimul timp o intensa mediatizare a proiectelor ANL privind asa zisele „locuinte pentru tineri” (aaaa… am uitat, pana in 35 de ani). Inca de la inceput, publicitatea aceasta agresiva, gen „super-oferta” a atras mass media, care s-a grabit in a lauda proiectele ANL.

Sa nu credeti ca vreun tanar „sarac si cinstit” ar ajunge vreodata sa locuiasca in Baneasa. Ei sunt buni doar pentru reclama. In principiu casele ANL sunt pentru bogati!! Aaaa, ca s-or fi intamplat cateva cazuri, da bun! Dar sunt doar exceptiile care confirma regula! In general, casele ANL sunt pentru smecheri!

Apropos, cati dintre voi, care probabil isi doresc o casa de la ANL a fost printr-un asemenea cartier? De exemplu in cel de pe 13 septembrie, unde la scarile blocului sunt numai masini ultimul racnet, pardon, tancuri, ca alea nu-s masini! Iar locatarii sunt trecuti de 35 de ani, nu cum prevad conditiile ANL!

Ca sa nu mai vorbim despre „calitatea” executiei caselor prin ANL: pereti strambi, furtul de materiale, infrastructura si racordarea la reteaua publica care este inexistenta, lucrarile de mantuiala… dar recunoaste cineva?! E doar un motiv de lauda prin campaniile electorale, de a manipula masele tinere pentru a merge la vot. Toti sunt o apa si-un pamant, toti fac la fel. Campanii elecorale pe banii nostri, iar casele pentru ei.

Reclame

2 Responses to Locuintele ANL, o iluzie! Pardon, o MAFIE!

  1. joy spune:

    Te-ai prins si tu k traiesti in eterna si fascinanta Romanie?
    hihihihihihi… Hai k ai fost tare, pe bune!!! 🙂

  2. Anca spune:

    Asta se intampla si in restul tarii, de exemplu in BAcau e la fel.Sa le fie rusine pentru ceea ce fac.Mai sunt orasele mai mici unde se fac si mai multe magarii. Dar de acum faptul e consumat, apartamentele/garsonierele s-au dat..si noi , tinerii..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: