Tu cu Tine!

Sfarsitul de zi iti ofera confirmari dupa ce evenimentele s-au consumat. Ajungi acasa, inchizi usa si lasi in spate omul mai mult sau mai putin sociabil.

Milan Kundera spunea ca din clipa in care exista un martor al comportamentului nostru, ne adaptam, vrand-nevrand ochilor care ne privesc, si nimic din ceea ce facem nu e autentic. A avea un public, a te gandi la acest public inseamna a trai in minciuna. Asta doar cand esti exigent pana la capat cu propria persoana.

A fost entuziasm sau un foc de paie, a fost agitatie sau doar un zgomot de fundal? Totul ruleaza in minte si unele imagini se repeta, cu sau fara sunet.

Uneori tin minte  doar parfumuri, priviri, taceri, penumbra. Alteori tac toate amintirile in mine. Te speli pe dinti si privesti in oglinda la omul care nu se afla-n ea ci printre ganduri.

Cu cat confunzi mai putin zilele-ntre ele, le separi pe nuante. Recent, cineva credea ca e marti si de fapt era vineri. Ce trebuie sa se consume pentru a iesi dintr-o senzatie? E  ca atunci cand vrei sa le faci pe toate azi si orice pauza inseamna amanare. La fel ca ziua de maine care se comprima-n prezent.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: