ZodiaC

GemenI – BarbatuL GeamaN

Atribute esenţiale: pozitiv, masculin, steril, volatil, elocvent.
Element predominant: Aerul în aspect echilibrant, mutabil, neutru.
Simbolizează: aerul, dualitatea, iniţiativa în afaceri, efortul intelectual, relaţiile, comerţul, călătoriile, fraţii şi prietenii din copilărie, vecinii, scrierile, mesajele, noutăţile.
Planeta guvernatoare: Mercur în aspect diurn (+)
Guvernează în sfera socială: comerţul, mijloacele de comunicare, publicaţiile cărţile, lumea intelectuală, presa, mass-media, transporturile, asimilarea (înţelegerea).
Calităţi: exteriorizare, adaptabilitate, inteligenţă, studiu, călătorii scurte, educaţie, supleţe mentală, elocvenţă, curiozitate, raţiune care este predominantă.
Defecte: dualitate, dispersia energiilor, nervozitate, agitaţie, viclenie, vorbărie goală, lipsă de afectivitate.
Tipul de temperament: sanguin.
Corespondenţa la nivelul trupului uman: plămânii, braţele şi umerii.
Modul: mutabil.
Verbul caracteristic: „Eu gândesc”.
Ce are caracteristic: simţul eu-lui celuilalt.
Lecţia sa: Să-i înveţe pe ceilalţi că totodată iubirea este răbdare şi cunoaştere şi să înveţe de la ceilalţi că iubirea este totodată sentiment ce trebuie să fie trăit intens şi profund.
Trebuie să dezvolte: liniştea interioară, autodisciplina, canalizarea acţiunilor către un scop precis.
Trebuie să evite: epuizarea nervoasă, risipirea energiilor lăuntrice.

Gemenii sunt simpatici, activi, si magnetici la prima vedere. Le place sa fie admirati si respectati. De cele mai multe ori un geaman este genul de persoana cu care poti sta ore in sir de vorba chiar daca abia v-ati cunoscut. Insa, alteori, daca nu isi stapaneste impulsivitatea si dorinta de a fi in centrul atentiei cu orice pret, poate sa devina enervant si sacaitor. Este capricios si volubil, mai ales in prezenta persoanelor apropiate. Are nevoie ca cei din jur sa depinda de el, sa isi organizeze viata dupa programul lui.

Gemenii reprezinta prin extrapolarea perioadei calendaristice corespunzatoare, fenomenele de tranzitie, indecizia, instabilitatea (din natura), dualitatea. Aceasta din urma trasatura este ilustrata si in simbolul emblematic al zodiei, cei doi gemeni – Castor si Pollux – dintre care unul e muritor, iar celalalt nemuritor.
Nativul acestui semn este deci o fire instabila, minata in permanenta de grave incertitudini si ezitari, macinata de contradictii. Foarte dinamic, se va ocupa de o mie de lucruri deodata si de foarte multe ori nu va termina ceea ce a inceput; daca acest lucru se va intampla totusi, invatamintele trase in final vor fi repede uitate.
Aceasta vasta arie de cuprindere a sferei sale de interese are insa si un mare inconvenient, anume superficialitatea sa in ordonarea problemelor, caci un spatiu actional si existential mare inseamna implicit timp mai putin acordat fiecarui eveniment.

Motorul care il propulseaza in toata aceasta agitatie, cea din exterior pare adesea inutila – si chiar este, uneori – il constituie nestinsa sa curiozitate. In mod paradoxal insa, desi este destul de receptiv la nou, nu are o adeziune completa si neconditionata in acest sens. Foarte adaptabil, se va mula intotdeauna perfect pe situatii si persoane, chiar daca uneori acestea sunt poate surprinzatoare. E foarte posibil ca, dupa un moment de deruta ori stupefactie (pe care in general nu si le poate camufla in atari imprejurari) sa-l auzi in clipa urmatoare vorbind cu dezinvoltura si competenta despre un subiect in legatura cu care inainte nu stia mare lucru sau nu stia chiar nimic. Nu va suporta insa o critica in aceasta directie.

Are o minte agila si foarte activa. Gemenii au ganduri originale, o imaginatie debordanta, un umor foarte bine dezvoltat, pofta de viata si o continua veselie. Uneori, aceasta imaginatie bogata si veselie il fac sa-si doreasca o viata aventuroasa plina de romantism, si lipsa acesteia este una dintre marile deziluzii ale vietii. Este un visator si un idealist si cand idealurile si visele sale nu devin realitate, atunci ramane ranit mult timp.

Se lasa ghidat mult mai mult de sentimente decat de ratiune. Va retine mult mai repede o insulta decat un gest frumos, nu pentru ca sunt orgoliosi, ci pentru ca primul a produs o impresie mult mai puternica in timp ce al doilea este un lucru normal. De aceea, au tendinta sa fie atrasi de persoanele care se poarta cu ei in mod neprevazut, care le starnesc interesaul printr-o purtare iesita din normal. O mare parte din impulsivitatea sa provine din subconstient. Daca s-ar opri si ar incerca sa inteleaga aceasta parte a caracterului lor, ar putea preintampina multe situatii neplacute in care ajunge fara voie. Au puterea sa nascoceasca idei noi si originale. Multi dintre cei care apartin acestei zodii sunt scriitori excelenti, creatori de noi forme de arta, inventatori, compozitori.

Sub aspectul sau superficial si mereu pus pe sotii, gemenii sunt foarte sensibili. Afectuosi si rafinati ca amanti. Insa pasiunea, dragostea, afectiunea, tandretea lor depind foarte mult de starea de spirit in care se afla. Sunt capabili de caldura si grija intr-un moment, si in secunda urmatoare sa se poarte cu raceala si indiferenta.
Imaginatia are un rol foarte important in relatiile sale sexuale. Ii place preludiul, ii place sa se joace, sa experimeteze lucruri noi si chiar sa inventeze. Si la fel isi doreste sa fie si partenerul sau. Pentru a fi fericit si satisfacut are nevoie de echilibru fizic si mental in dragoste. Are o mentalitate foarte deschisa, si vrea sa traiasca independent in sensul absolut al cuvantului. Natura lui sensibila, emotiva are nevoie de un partener inteligent, afectuos si rafinat.

Ar fi bine pentru gemeni sa nu se surmeneze fizic sau intelectual pentru ca oboseala excesiva ii face iritabili si depresivi. Trebuie sa aiba grija la dieta si sa aleaga mancaruri sanatoare si pline in fosfor. Si ar fi bine sa incerce sa-si petreaca cat mai mult timp posibil in aer liber si sa nu isi petreaca mult timp in spatii inchise care ii intristeaza. Dar mai ales este bine pentru ei sa incerce sa-si depaseasca inclinatia spre mediatie si griji inutile.

Adeseori are lungi stari de anxietate, de deprimare, de nesiguranta, care se pot repercuta negativ asupra organismului sau, sau pot fi perioade fertile de creatie in cazul in care este o fire artistica sau filosofica. In general nativul din gemeni pare a fi neserios, reprezentand tipul de om pe care nu se poate pune baza. Din cauza dualitatii zotiei, trasaturile nativilor acestei zodii sunt dificil de creionat. Printre ei intalnim atat indivizi frivoli, superficiali, cat si ganditori profunzi; unii nehotarati, ezitanti, dar si altii care stiu ce vor si care sunt de o meticulozitate dusa pana la ultimele ei consecinte; zgarciti si generosi; tipi duri si de neclintit si altii fragili si influentabili. Ca peste tot, exista si aici deci tipuri pozitive si tipuri negative, doar ca intre ei ruptura este in general mai mare decat la alte zodii.

Volubili si expansivi, nu pot sta multa vreme intr-un loc fara sa se plictiseasca. Din acest motiv vor evita sa-si ia angatamente lungi, ori, si mai grav pentru ei, pe termen nelimitat – si acest principiu il vor aplica si in ceea ce privegte viata lor sentimentala sau casatoria. Sunt inconsecventi, in dispute prefera in general o rezolvare pasnica si incearca sa o obtina cu mijloace diplomatice si cu putina viclenie. Sunt de apreciat pentru spiritul lor adesea exuberant, pentru vivacitatea stralucitoare si mai putin pentru nechibzuinta de care dau dovada in anumite imprejurari, fiind atunci asemeni croitorilor care intai taie si apoi masoara. Cunosc in viata situatii financiare instabile si alternante si e nevoie de mai multa constanta in eforturile lor pentru a iesi din acest carusel al intamplarilor. Au nevoie de dragoste si de sustinere morala pentru a reusi in ceea ce-si propun. O mare calitate a lor este faptul ca nu au nici un fel de inclinatie spre excese, ci dimpotriva. De asemenea au o mare perspicacitate, o imaginatie vie si un mare dar al discursului si al argumentarii, putand ajunge mari oratori.

Barbatul gemeni:
Este tot timpul in miscare; de la un om la altul, de la un loc la altul, de la o activitatea la alta. Nelinistit, nervos nu se va multumi cu a-si trai ziua, si va incerca sa traiasca intr-o zi ceea ce altii traiesc intr-o saptamana sau o luna. Este omul contradictiilor. Femeia nu va sti niciodata daca o doreste cu adevarat caci comportamentul sau este contradictoriu. Oricare ar fi sentimentele sale, el va incerca instinctiv sa le ascunda. Nu suporta un orar de munca sau de viata. Nu putem cere de la el sa respecte orele de masa sau sa doarma la o anumita ora. Nu suporta sa fie sclavul ceasului. Deosebit de inteligent, stapaneste arta vorbirii. Abordeaza multe teme, pe care insa nu le epuizeaza. Nu-i place sa fie invins intr-o discutie verbala. Chiar in conversatie i se poate observa nelimitarea de la un subiect la altul. dar tocmai acest lucru are un efect magnetic. Ceea ce spune are haz si este plin de spirit. Fascinant si multilateral. Entuziasmul sau are drept consecinta epuizarea talentului sau. Va concepe cu energie un plan dar la realizarea lui nu va putea participa cu aceeasi energie. Tocmai de aceea va fi intrecut de alti colegi sau concurenti mai putin dotati cu inteligenta si fantezie. Insuccesele il demoralizeaza. Se chinuie cu reprosuri. Dar aceasta stare nu dureaza mult. Un nou interes apare si il excita. Este pasionat de jocuri si de sport, aventuri sau alte modalitati de distractie. Ii place sa calatoreasca perioade scurte de timp pentru a vedea mereu lucruri noi. Munceste mult si istovitor dar numai pe perioade scurte de timp. Cel mai bine se realizeaza intr-o munca spirituala, are nevoie de multe pauze. Aventurile sale il satisfac mai mult decat munca. Ii place sa fie indragostit si nu va pierde nici o ocazie, dar in acelasi timp ii place libertatea si nu-si va subjuga eul in favoarea niciunei femei. Chiar si in dragoste il plictiseste rutina, caci el va trebui sa-si dovedeasca in alte locuri superioritatea intelectuala. Daca femeia accepta aceste lucruri cu prea multa usurinta, se va simti frustrat. Ii place sa fie contrazis: protestul inainte de a-si savura victoria. Problema cea mai spinoasa: nesiguranta sa. I se va reprosa instabilitatea si capriciozitatea. Imediat dupa ce a priceput esenta unei probleme va cauta alta. La servici va fi recunoscut ca omul cu ideile cele mai stralucite, cu posibilitati de avansare rapida, nelimitate. Dar nu ramane prea mult la aceeasi firma pentru a putea avansa. Recunoaste si rezolva probleme cu rapiditate. Stie a da solutiile adecvate dar se plictiseste repede si va cauta alte domenii de realizare. Cel mai bine se simte in rolul “tamponului” sau al sfatuitorului care se confrunta mereu cu alte probleme. Este un bun strateg, dar transfera tactica altora. Cand contul la banca este suficient, va cauta un pretext pentru al cheltui. Multi oameni cred ca gemenii au o vitalitate inepuizabila si ca au incheiat un pact cu tineretea vesnica. Au o nesecata dorinta de a cunoaste si multa bucurie de a trai. Este de altfel denumit si zeul Pan al zodiacului caci pare sa nu atinga maturitatea. Femeile nu joaca rolul principal in viata sa desi nu se da in laturi de la nici o aventura. Cand porneste la vanatoare nu este manat de instinctul sexual ci mai mult de dorinta de a incerca ceva nou. La inceputul relatiei este minunat si face tot ceea ce doreste femeia. Dar in curand se dezumfla si are nevoie de o schimbare pentru a se incarca din nou. Sentimentele sale sunt superficiale. A trai prezentul cu el, este minunat, dar viitorul este nesigur.

Viata sexuala a barbatului gemeni:
Nu-si pierde niciodata suflul, dar nu devine obositor si sentimental. Poate juca, cand vrea, dublul rol: spectator si participant. Stie sa aduca femeia in orice stare. Stie precis cum sa declanseze anumite reactii. Are ceea ce psihologii numesc “aperceptie”. Isi va satisface curiozitatea dar in timpul actului sexual isi va studia reactia. Nu suporta intunericul, are nevoie de lumina si oglinzi pentru a se putea studia. Ii plac filmele pornografice. Se excita greu si de aceea prefera jocurile preambulului. Actul in sine este scurt si salbatic. Mediul in care iubeste nu conteaza. De cele mai multe ori nu tine cont de partenera. Il intereseaza satisfacerea curiozitatii. Nu multe femei pot observa acest lucru pentru ca este un amant rafinat. Stie sa spuna unei femei ceea ce ea doreste sa auda. Creaza o atmosfera romantica. Desi este convingator sa nu avem incredere oarba in sinceritatea lui. Ea este adevarata pentru un moment doar. Prezinta tendinta spre sadism.

Zone erogene:
Mainile si bratele sunt cele mai sensibile. Femeile reactioneaza la sarutul mainii. Barbatilor le place sa fie tinuti de mana. Amandoura le place sa li se mangaie bratele, sau sa li se sarute partea interioara a bratului.

Reclame

2 Responses to ZodiaC

 1. addda spune:

  Zodiacul la Femeia -Peste cum e??? 😀

 2. Dominata de Mercur, planeta fruusetii si a secretelor, ea este foarte feminina, erogena, intuitiva si prietenoasa. Intelegerea ei fata de alti oameni este mare deoarece ea nu sta departe de necazurile altora. Simte intuitiv adevarul intern, nu se lasa influentata de exterior si nu poti sa o inseli. Poate capata puteri magice si cunoaste adevarul. Pentru asemuita sac sensibilitate se simte atrasa de lucruri oculte, iar in raul femeilor peste se gasesc deseori cititoare in palma clarvazatoare, medii bune. Experienta a invatat-o ca se poate baza pe simturile ei. Voalul secret care o inconjoara poate insela. Firea ei interesanta atrage barbatii extrem de mult, iar ea neputand trai singura se agata de partenerul de viata. Are nevoie mare de certitudinea ca este iubita. Cere dovezi. Daca primeste aceste dovezi rasplateste partenerul sau cu multe binefaceri erotice. Proprietatile pozitive ale acestei zodii nu sunt acelea ale unui om activ, ci rad acinile se gasesc in visele si dorintele lor. Femeia peste nu iubeste lumea galagioasa si conflictele. Are talentul de a se intretine cu oameni influenti si importanti. Apare nevinovata si neajutorata, ceea ce trezeste sentimentul de a avea nevoie de ocrotire. Pentru a fi sigura de cucerirea barbatului care ii place si de al carui ajutor are nevoie, il vrajeste cu toate mijloacele. Poseda arta de a-si folosi corpul pentru a obtine ceea ce vrea si o face. Se indragosteste mult prea usor, dar nu-si alege din pacate omul potrivit. Chiar daca are o casnicie fericita, instinctul ei sexual puternic o va determina la aventuri extraconjugale. Este insa sincera in toate simpatiile ei, iar in exprimarea iubirii poate fi gingasa si fascinanta. De regula se casatoreste cu un barbat moale si putin iubaret, caci numai asa se simte ocrotita. Din cauza fanteziei ei active are nostalgia unui amant cu totul opus celui ales, un fel de amestec intre Lord Byron si un pirat, un barbat romantic cu o fire brutala si directa. Ea doreste ca acest gen de amant s-o rapeasca sotului. Femeia peste are ceva din femeia sirena care isi etaleaza toate calitatile ei pentru a trezi interesul barbatului. Prin aceasta isi dovedeste cat de atractiva poate fi. De multe ori ii este teama de barbatii pe care i-a cucerit si va incerca sa se retraga. O exceptie o constituie tipul nematurizat, de care are nevoie pentru anumite scopuri. Este o actrita care poate juca orice rol, si il joaca atat de bine incat nu-i poti deosebi propria personalitate de cea jucata. Cu acest talent si cu viata ei fantezista poate face cariera teatrala. Este nefericita atunci cand nu poate armoniza fantezia cu realitatea, ducand-o pe la o participare la tot felul de culte sexuale. Vom gasi femeia peste printre dansatoare de striptease, pictorite de tablouri erotice, scriitoare de romane de dragoste. Multe dintre ele ajung prostituate. Dupa parerea lor, servesc omenirii cand ofera usurare barbatilor frustrati. Poate fi insa si o sotie foarte buna, caci are capacitatea de a face fericiti pe cei din preajma ei. Aranjeaza caminul in mod placut, isi iubeste copii, dar ii alinta prea mult. Stie sa se poarte bine cu bolnavii, de aceea sunt doctorite sau ingrijitoare foarte bune. Din pacate exista ceva in ele insele care le determina sa-si aleaga intotdeauna partenerul cel mai nepotrivit. Acest lucru poate fi perculos, caci datorita labilitatii sale sufletesti nu poate rezista la tensiunea permanenta si depresiva. Nu este o fire practica si nu-i plac problemele financiare. Face cu placere cadouri, pentru a-si cumpara simpatiile altora. O atrag oamenii nenorociti, pe care ii poate compatimi si ajuta, dar stradaniile ei trebuiesc recunoscute. Celor apropiati le ridica pretentii exagerate, nerealiste si crede in prietenii ei precum in petele albe. Dar increderea ei o data dezamagita o face razbunatoare si periculoasa.

  Are un talent dramatic natural, si putem fi siguri ca se va purta intotdeauna adecvat, va spune lucruri potrivite si va sti sa creeze o atmosfera placuta. Este prematur dezvoltata sexual, iar dorinta ei de a placea nu o va lasa sa spuna NU. Este necomplexata si ii plac toate jocurile erotice. Nu-i trebuie mult pentru a se incalzi: un film porno sau o carte sexy. Ii place sa-si aranjeze cadrul ca pe o scena: iluminat potrivit, parfum greu, combinezon negru, diferite aparate, tot ceea ce corespunde gustului amantului ei. Libidul este deosebit de puternic in timpul ciclului mestrual. Atunci apeleaza la autosugestie. Este maestra in folosirea limbii. Cade foarte usor prada unor relatii de gen stapan – sclava. Se va supune la orice ii cere amantul. Au tendinta in fetisism, in imbracaminte si bijuterii. Va purta cu placere cercei lungi, bratari largi care sa-i alunece pe brate. O excita chiar si imbracamintea. Ciorapii de nylon, manusile sau sutienele foarte decoltate, imbracamintea de piele. Participa la tot ceea ce altora li s-ar parea anormal. Daca barbatul o doreste, poate sa preia rolul de conducator, chiar daca ea insasi nu va resimti nici o placere.

  Zone erogene:
  La pesti sunt piciorele. Reactioneaza la mangaieri usoare ale calcaielor sau gadilatul talpilor. Un usor masaj al picioarelor il transpune repede in beatitudine. Placere deosebita simte cand i se freaca degetele. Femeia peste isi poate satisface partenerul cu piciorele: ii freaca de pilda penisul intre labele picioarelor.

  Compatibilitate foarte buna pe plan emotional cu zodia: Gemeni

  sursa: http://www.horoscop24.ro/zodiac/Zodiac_Erotic/Pesti-80.htm

  Alte completari: http://www.eastrolog.ro/cum-seduci-femeile/profil-femeia-pesti.php

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: